Бившият президент Доналд Тръмп и други обвиняеми не са внесли

...
Бившият президент Доналд Тръмп и други обвиняеми не са внесли
Коментари Харесай

Тръмп не е депозирал облигации от 464 милиона долара по дело за измама. Ето какво може да направи главният прокурор на Ню Йорк сега.

Бившият президент Доналд Тръмп и други обвинени не са внесли близо половин милиард $ гаранция, нужна за прекъсване на осъществяването на решението на арбитър от февруари в Ню Йорк гражданско дело за машинация, евентуално оставяйки някои от скъпите му недвижими парцели и други активи уязвими за изземване от страната.

Когато часовникът удари среднощ в понеделник, изтече времето за 30-дневен гратисен интервал, който основният прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс разреши на Тръмп и неговите съобвиняеми да обезпечат гаранция, до момента в който апелират присъдата за 464 милиона $ в неговия развой за гражданска машинация в Ню Йорк. Тя уточни, че офисът й може скоро да предприеме дейности по правосъдното решение.

„ Ако той няма средства да изплати правосъдното решение, тогава ще потърсим механизми за осъществяване на правосъдното решение в съда и ще желаяме от съдията да изземе неговите активи ", сподели тя по време на февруарско изявление за ABC News.

един на 100 американци, чието възнаграждение е арестувано, за...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР