Бившият президент Доналд Тръмп е планиран да говори в Пенсилвания

...
Бившият президент Доналд Тръмп е планиран да говори в Пенсилвания
Коментари Харесай

Тайните служби ще засилят мерките за сигурност на предстоящия митинг на Тръмп в Пенсилвания поради опасения от „копия“: експерти

Бившият президент Доналд Тръмп е плануван да приказва в Пенсилвания в сряда, на към 200 благи от мястото, където по-рано този месец беше осъществен опит за убийството му. Експерти споделят на Fox News Digital, че ограниченията за сигурност ще бъдат „ засилени “ в светлината на инспекцията, пред която са изправени Тайните служби на Съединени американски щати и капацитета за палач „ подражател “.

„ Имате израза „ копия “. Те споделят: „ Вижте вниманието, което получи (бъдещият палач Томас Матю Крукс) “ и споделят „ Искам това внимание “, сподели Кевин Малой, някогашен специфичен сътрудник на Държавния департамент, пред Fox News Digital.

„ Сигурен съм, че Тайните служби са нараснали напъните си, тъй като, знаете ли, вие в действителност се страхувате малко от подражател там. Той се приближи толкоз елементарно до крайния триумф – може би Бих могъл да направя нещо ", продължи той.

Бившият президент Тръмп оцеля при опит за ликвидиране на 13 юли по време на протест в Пенсилвания. (Офис на акцията на Тръмп / Handou...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР