Бившият претендент за титлата в полусредна категория Дарън Тил е

...
Бившият претендент за титлата в полусредна категория Дарън Тил е
Коментари Харесай

Контузия извади Дарън Тил от галавечер на UFC през декември

Бившият кандидат за купата в полусредна категория Дарън Тил е получил травма. 27-годишния войник от Ливърпил отпада от борбата с Джак Хермансон, която беше планувана за основна на UFC Fight Night 185 при започване на декември. Новината показа Брет Окамото в обществените мрежи.

Организацията работят бързо и Кевин Холанд приема с малко предупреждение. Така Джак Хермансон ще премери сили с Холанд в междинна категория. Джак желал да се бие с топ войник, само че няколко такива отказали, а той желал да се бие тази година и по тази причина приел багра с Кевин.

28-годишният Кевин Холанд е с връх 20-5 в ММА и се намира в серия от 4 следващи победи, от които 3 с нокаут. Той ги завоюва тази година и ще има късмет да стане първия войник в междинна категория на UFC, който печели 5 борби в 1 година. Холанд печели 7 от последните си 8 борби в ММА и завършва 16 от противниците си. Той към момента не е губил с нокаут в кариерата си.

32-годишният Джак Хермансон от своя страна е с връх 21-5 в ММА. Тази година той направи единствено 1 борба и в нея събмитна Гастелъм за 78 секунди през юли. Жокера печели 5 от последните си 6 борби в клетката и завършва 17 от своите борби.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР