Бившият премиерът и лидер на ГЕРБ даде извънреден брифинг относно

...
Бившият премиерът и лидер на ГЕРБ даде извънреден брифинг относно
Коментари Харесай

Борисов разказа за единствения път, в който е пипал кюлче

 Бившият министър председателят и водач на ГЕРБ даде ексклузивен брифинг по отношение на глобите, наложени от Съединени американски щати по закона " Магнитски " на някогашния народен представител от Движение за права и свободи и Васил Божков. В брифинга участваха още и.

" Знаете, че аз съм набожен човек (б.р. - по-късно се кръсти). Една стотинка не сме получавали от Божков. Пеевски не съм го виждал от 8 месеца. Пеевски е просто един " някогашен народен представител ". Кюлче съм пипал единствено един път в живота. Бях Българска народна банка като министър председател, с цел да видя златния запас. Там кюлчета са насъбрани в едни огромни палети. Тогава от Надзора ми споделиха: " Тук има едно предписание, в случай че някой може с два пръста да повдигне едно кюлче, то си остава за него ". А те са с такава конусовидна форма, че колкото повече се опитваш да го вдигнеш с два пръста, толкоз повече ти се изплъзват. Това е единственият път, който аз съм пипал кюлче.

Борисов приказва и за думите на Светослав Илчовски, който набеди Маг Бадер за Мата Хари:

" Никога не съм я виждал и чувал. " Добър ден " не съм и казвал. Как един, да не давам квалификации, може да набеди едно момиче ". Поднасям си извиненията към нея ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР