Бившият премиер на Украйна Микола Азаров (2010-2014) отхвърли като провокация

...
Бившият премиер на Украйна Микола Азаров (2010-2014) отхвърли като провокация
Коментари Харесай

Експремиерът на Украйна нямал намерение да става проруски агент

Бившият министър председател на Украйна Микола Азаров (2010-2014) отхвърли като провокация изказванието на Англия, че има намерение да се върне на власт, с цел да помогне на Русия да нападне Украйна, оповестява " Спутник ".

Повече няма да разясня, тъй като ми се коства, че това е следващата частица от провокацията, която са задвижили Обединеното кралство и Съединените щати, отсече той.

Припомняме, преди дни че се пробва да сложи на власт в Киев проруски водач, до момента в който обмисля дали да нахлуе и окупира Украйна.
 Лондон: Русия цели промяна на властта в Украйна и слагане на проруски водач
Лондон: Русия цели промяна на властта в Украйна и слагане на проруски водач

Москва отхвърля...

Сред претендентите за проруски водач в Киев Лондон уточни и някогашният украински народен представител Евгений Мураев , който сега е обект на наказания от страна на Русия.

По данни на английското външно министерство редица украински политици поддържат " връзки с съветските разследващи служби, в това число с сътрудници, за които се допуска, че са забъркани в проектите за нахлуване на Украйна ".

В частност се показват някогашният вицепремиер Сергей Арбузов и някогашният министър председател на страната Микола Азаров, както и Андрей Клюев, който беше шеф на администрацията на президента Виктор Янукович (2010-2014), както и Владимир Сивкович - някогашен заместник-секретар на Украинския съвет за национална сигурност и защита.

От своя страна Русия дефинира тези обвинявания като " нелепости " на Лондон и прикани Острова да спре с провокациите.

наоколо до украинската граница породиха съмнения у Запада, че Москва възнамерява нахлуване против Украйна. Въпреки че тя се възползва от обстановката, с цел да сложи настояванията си за гаранции в областта на сигурността от страна на Запада, които включват преустановяване на възможното разширение на НАТО на изток и налагането на публично несъгласие върху опцията Украйна да се причисли към Алианса.
 Американското разузнаване: Русия фабрикува предлог за навлизане в Украйна
Американското разузнаване: Русия фабрикува предлог за навлизане в Украйна

Според CNN той ще е под формата на бойкот против личните ѝ сили
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР