Бившият премиер на България Бойко Борисов се срещна с експрезидента

...
Бившият премиер на България Бойко Борисов се срещна с експрезидента
Коментари Харесай

Борисов към Порошенко: Арестуваха ме ден след като казах, че ще отида в Киев

Бившият министър председател на България Бойко Борисов се срещна с експрезидента на Украйна Петро Порошенко в Брюксел

" Те ме арестуваха ден, откакто дадох обещание, че ще отида в Киев ", съобщи водачът на ГЕРБ, а събеседникът му се пошегува: " Може би са те арестували точно, тъй като предният ден ми даде обещание, че ще дойдеш в Украйна.

" Правят се на прозападни, само че другояче са комунисти в същинския смисъл на думата “, сподели някогашният министър председател за сегашните ръководещи от кабинета „ Петков “, написа vchas.pro.

" Ние вкарахме в Народното събрание проектозакон да дадем оръжия, а тъкмо тези хора не го гласоподаваха “, добави Борисов.

Той даде заричане на Порошенко: „ Ще ви подкрепим на конгреса “.

Вчера след няколко несполучливи опита на Порошенко и обкръжението му им бе позволено да изоставен Украйна. По-късно информацията беше доказана от украинската депутатка Виктория Сюмар, която написа, че нейният сътрудник и някогашен президент към този момент е в Полша.

По-рано в понеделник Порошенко посредством „ Facebook “ се обърна към сегашния държавен глава Володимир Зеленски, като го прикани да позволи заминаването, заявявайки, че отива на конгес на Европейската национална партия в нидерландския град Ротердам, където ще издигне глас за еврочленството на Украйна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР