Бившият премиер Кирил Петков влезе в опасна схватка с депутат

...
Бившият премиер Кирил Петков влезе в опасна схватка с депутат
Коментари Харесай

ЕКШЪН В НС: Кирил Петков влезе в опасна схватка с гербер в кулоарите

Бившият министър председател Кирил Петков влезе в рискова битка с народен представител от ГЕРБ по време на брифинг, проведен от " Продължаваме промяната " в коридорите на Народното събрание. 

Спорът породи, до момента в който Петков преразказваше срещата на генералната директорка на Работната група за възобновяване и резистентност на Еврокомисията с представители на 10 парламентарни комисии през днешния ден Селин Гауер и обясняваше, че Брюксел не бил изключително петимен за продължение на програмата за саниране по метода, по който ГЕРБ си я показва и изпълняваше в границите на предходния програмен интервал. 

В този миг Станков се намеси и пред микрофона, очакван за публицистите, упрекна Петков в  неистина. Депутатът от " Продължаваме промяната " се насочи към него и се опита да го изтръгне от него. После пък опитва да отскубне кабела, захранващ микрофона, само че и в това не съумя. И снимаващите брифинга на Политическа партия се принудиха да приключат живото предаване на брифинга. 



Според гербера върволицата от искащи да се санират в страната била дълга от коридорите на Народно събрание чак до мостовете на Дунав, които Петков самоуверено заявяваше като контрактувани с Румъния по време на мандата си. 

Очаквайте детайлности!

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР