Бившият премиер Иван Костов се е срещнал с министъра на

...
Бившият премиер Иван Костов се е срещнал с министъра на
Коментари Харесай

Тодор Тагарев се срещна с Иван Костов в Министерството на отбраната

Бившият министър председател Иван Костов се е срещнал с министъра на защитата Тодор Тагарев, като двамата са разискали целите и стратегическата връзка на институцията.

Тагарев споделя, че самодейността за диалога е пристигнала от Иван Костов, който е изразил подготвеност да показа опита си в " ръководство на комплицирани процеси в комплицирана обстановка ".

" Според мен всеки демократично и европейски насочен човек - освен политик - в България е угрижен за това да имаме устойчиво ръководство, което води България до по-тясна интеграция в Европа и в евроатлантическите структури. Има съществени сили в България, които противодействат на тези процеси ", сподели Тагарев пред " Евронюз ".

Той призна, че е получил рекомендации от Костов да укрепи връзката на активността на Министерството на защитата.

" Имаше доста леко и деликатно изразена угриженост за обстановката, в която аз работя. Една съществена рекомендация беше Министерството на защитата да бъдем по-активни. Негово наблюдаване е, че сега опозицията съумява да ни наложи реда в осведомителното пространство. Истината е, че обществото не знае и до него не стига 90% от нещата, които ние вършим. А от информационна позиция сме реактивни и той предложи да сме доста по-активни ", сподели Тагарев.

Министърът акцентира, че е разговарял с Иван Костов колегиално, без да са обсъждали въпрос за съветническа позиция.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР