Бившият премиер Иван Костов разказа в сутрешния блок бТВ за

...
Бившият премиер Иван Костов разказа в сутрешния блок бТВ за
Коментари Харесай

Костов разкри за сериозни проблеми за него и съпругата му. НАП ги проверява за...

Бившият министър председател Иван Костов описа в утринния блок бТВ за проблемите, с които се е сблъскал в последните дни. Причина за проблемите му е инспекция на Национална агенция за приходите, съгласно която част от парите му, които той има с жена му не са техни, написа Novini.bg.

``
реклама

Проверката е стартирала преди към 3 години, само че завършва чак в този момент.

По думите му, протичащото се в този момент ще даде опция на Прокуратурата да работи против него, тъй като съгласно институцията той е срещу назначението на Иван Гешев за основен прокурор. „ Аз се надявам Галя Димитрова и заместникът ѝ в Национална агенция за приходите да останат самостоятелни и да не позволяват нов срив в престижа на Агенцията “, сподели той.

На въпрос по какъв начин се оказва обвързван с ДСБ и митингите против Гешев, Иван Костов съобщи, че  стои надалеч от политиката и е единствено гласоподавател. Относно връзката му с ДСБ, Костов съобщи, че не взе участие в решенията на партията. „ Чувам се доста рядко със настоящия ръководител на ДСБ Атанас Атанасов ", показа той.

Иначе Костов подсети изводите на няколко институции за положението на правосъдната промяна у нас. По думите му, в основата е Прокуратурата. „ Аз не съм срещу персоната на Иван Гешев, а срещу структурата в Прокуратурата “, добави той.

" Според мен изборът на основен прокурор е по-голям от локалните избори ", съобщи още някогашният министър председател на България.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР