Бившият премиер и настоящ лидер на ГЕРБ Бойко Борисов призова

...
Бившият премиер и настоящ лидер на ГЕРБ Бойко Борисов призова
Коментари Харесай

Борисов заплаши Рашков - да каже собственик на коя банка е

Бившият министър председател и сегашен водач на ГЕРБ Бойко Борисов прикани служебният министър Бойко Рашков да каже на коя банка е притежател той.

" Рашков, в случай че не кажеш през днешния ден коя е банката ми, на следващия ден ще заведа дело против клюка против теб. Аз не съм притежател на никаква банка. Незабавно кажи и се извини, аз нямам никаква банка ", безапелационен бе експремиерът.

Според Борисов, в случай че се окаже, че не е " притежател на огромна задгранична банка ", тогава тя ще съди Бойко Рашков. Той ме е обвинил, аз нямам банка. Как да се защитя, без да ѝ знам името , да излезе и да каже всичко, прикани Борисов още един път Рашков. Да кажат през днешния ден неотложно името, с цел да си потърся правата по правосъден път. Иначе е клюка, лъжите на Рашков са безкрайни , уточни водачът на ГЕРБ.

По думите на Борисов изказванията, че е притежател на банка са поръчка на президента Румен Радев, тъй като виждал, че губи изборите.

Вместо да има примирение, това с банката е върхът на наглостта и чакам да чуя, с цел да мога да се защитя, настоя той.

" Иначе може да ме накараш да върша тест за майчинство на някоя банка ", пошегува се Борисов, като още един път прикани медиите да питат Бойко Рашков на коя банка е притежател някогашният експремиер. " На Папи Ханс има две страхотни песни, слушайте ги ", прикани Борисов публицистите и сподели за следващ път, че желае да чуе името на коя банка е притежател той.

Борисов съобщи, че има цялостен безпорядък в страната . Слоганът на нашата партия се трансформира в най-чуваната дума - безпорядък, уточни Борисов.
 Докога КЕВР ще се държи като обществена организация, питат от АОБР
Докога КЕВР ще се държи като обществена организация, питат от АОБР

Българската промишленост ще заплаща през ноември 119,87 лева./MWh, а не 93,19 лева /MWh

Той недоумява още по какъв начин е изчислено, че , като енергийните сдружения излезли с изказване, че Лъжа след неистина, официализирана и предходна по медиите в централните излъчвания, недоумява експремиерът.

Намалението на цената се оказа нарастване на промишлеността, само че в това време служебното държавно управление тегли по половин милиард дълг, като не споделят къде отиват тези пари. Болниците са задръстени, цените летят и безусловно лъжат на конференциите, уточни Борисов.

По отношение на свадите със Борисов е на мнение, че едно от най-хубавите неща за България е да има цели автомагистрали.
 Бойко Рашков съжалявал, че не се справил с Борисов през 90-те
Бойко Рашков съжалявал, че не се справил с Борисов през 90-те

Намекна, че е допустимо някогашни министри да бъдат арестувани
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР