Бившият премиер и лидер на ГЕРБ от ГЕРБ коментира пред

...
Бившият премиер и лидер на ГЕРБ от ГЕРБ коментира пред
Коментари Харесай

Борисов: Защо не разпитат Спецов къде крие човека, на когото си е продал фирмата

Бившият министър председател и водач на ГЕРБ от ГЕРБ разяснява пред младежи от Своге думите на служебния вътрешен министър Бойко Рашков, че би трябвало да бъде разпитан, като съобщи, че на разпит би трябвало да бъде извикан шефът на Национална агенция за приходите Румен Спецов, който е проверяван по какъв начин преди години е продал своята компания с задължения на престъпно проявен.

Борисов приказва на предизборна разходка в региона на водопада Скакля край Своге в наличието на някогашните министри Младен Маринов, Ангелина Ангелкова и други деятели на ГЕРБ, като Георг Георгиев.

" Това, където инспирират сега от 2009 година, това е същинска безочливост. Министърът ми афишира, че ме приканват, може да ме извикат на 12-и (изборите са на 11-и) и аз желая да отида да запитвам какво имам от 2009 година ", съобщи Борисов в изказването си, излъчено по традиция във Facebook профила му.

Той се пошегува, че " едно време, когато партията на Рашков управляваше и колите в милицията бяха жълто и синьо, хората споделяха: влизаш жълт, излизаш наследник " .

" Борисов на разпит - това е подстрекателство. Всичко, което говореше Радев преди няколко месеца, в този момент го вършат те. Тази покана е да сплашат всичките управляващи. И вас, а като виждам не ви е боязън, май ", обърна се той към публиката си и получи общ отговор: " Неее ".

" Аз мислех, че те ще разпитат Спецов - къде е индивидът, на който продаде компанията, цялата страна го търси - жив ли е, или го убиха? Ако е прикрит, къде са го скрили, за какво го крият? Те са пуснали на цялата ни ПГ данъчни инспекции, а най-големия крадливец не го питат къде скри този човек, с 6 присъди. Да питат Спецов - къде намерихте този човек, там у гората, шумата в Драгоман? А те от 2009 година - какво правел Миро Найденов, да ме оцапат и мен ", сподели още някогашният министър-председател.

И се похвали:

" Няма от какво да се срамувате . Направихме по този начин, че всички водачи до един да идват по няколко пъти в България. Аз съм единственият българин бил два пъти на камината в Белия дом. От Берлин до Кремъл, от Лондон до Париж в един ден ме одобряваха президентът на Франция и премиера сутринта, а следобяд - канцлерът и президентът на Германия. Как се прави това протоколно, в случай че не те знаят на малко име и не си направил доста? ".

По случая огромния църковен празник Петдесетница Бойко Борисов раздаде на младежите от ГЕРБ библии.

 Скрийншот: Facebook/Бойко Борисов

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР