Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов упражни правото

...
Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов упражни правото
Коментари Харесай

Борисов: Доверихме се на всички ректори в страната и не издигнахме партиен кандидат

Бившият министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов упражни правото си на глас в Банкя.

„ Ние чакахме инициативните комитети да повдигнат персони, зад които българите да застанат българските жители и, които да разгласят своите цели, по тази причина не издигнахме и партиен претендент. Доверихме се напълно на всички ректори в страната, които избраха ректора на най-големия университет в страната. Гласувах против това полицейско принуждение ден преди изборите. Полиция в СУ и други университети – това е срам “, сподели още той.

Според Борисов са провокирани доста интернационалните спорове през последните седмици.

„ Само за седмица има няколко абсурда с нашите съседи. България беше една най-обичана държавна на Балканите, а в този момент се ненавиждаме със Скопие, Албания, ненавиждаме се с Турция. Има действителна опасност от етнически спор. А резила е да откриваш самодейността „ Три морета “, да вървиш на срещи с НАТО и да кажеш, че Крим е руски…. Аз съм покъртен от мълчанието на Христо Иванов и другите евроатлантици. Благодаря на европейските ни сътрудници, които реагираха доста остро. Това, което доста ме озадачи е, че Кирил Петков стои до този, който нарушава международното право и поддържа това, че в случай че имаш войска и влезеш в една страна, то значи, че тя става твоя “, съобщи още Борисов.

Борисов добави още, че се надява българите да проявят малко разсъдък през днешния ден.

„ Да си министър председател е голяма отговорност, поисквам им триумф. Трябва да създадат държавно управление, с цел да може хората да създадат разлика сред тях и нас “, сподели още той.

Бившият министър председател разяснява и ниската изборна интензивност.

„ Хората са отвратени, уплашени и уплашени. Ние нямаме събитие на ГЕРБ, което да не е обградено от полиция “
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР