Бившият премиер Бойко Борисов заяви в неделя, че е наглост

...
Бившият премиер Бойко Борисов заяви в неделя, че е наглост
Коментари Харесай

Борисов обяви за наглост и сплашване подновената проверка срещу него

Бившият министър председател Бойко Борисов съобщи в неделя, че е безочливост възобновената от Министерство на вътрешните работи инспекция на записа от 2009 година в дома му в Банкя, когато тогавашния министър на земеделието Мирослав Найденов търси подкрепи поради обвиняване, че е желал рушвет за 200 хиляди лева от уволнения началник на фонд " Земеделие " Светослав Симеонов. Той дефинира като опит за заплашване на всички думите на служебният вътрешен министър Бойко Рашков, че ще изиска разпит на Борисов то този случай и случая с " Ало, Баньо ", при който на починалия към този момент началник на митниците подрежда да не закача предприемача Михаил Михов (Мишо Бирата).

Това стана в монолог пред членове на младежката организация на ГЕРБ, с които Борисов мина по Вазовската екопътека и стигна до водопада Скакля. Думите му обичайно бяха предавани онлайн във Facebook

Той упрекна назначеното от президента Румен Радев служебно държавно управление, че е най-двуличната тирания, която ръководи със завист и сляпа гняв и от дебелоглав не е подало проекта за възобновяване, направен от ГЕРБ за утвърждение в Европейска комисия – другояче " в този момент можехме да се къпем в пари ".

" Министърът ми афишира, че ме приканва на разпит. Ще ида да видя какво има от 2009 година, сподели той, въпреки като кандидат-депутат да има имунитет.

Тази покана е да сплашат всичките управляващи, счита някогашният министър председател, който още преди Рашков петък да каже, че е наредил той да бъде разпитан, разгласи, че той ще е идващият след привикания по-рано същия ден Найденов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР