Бившият премиер Бойко Борисов изненадващо се срещна с македонския премиер

...
Бившият премиер Бойко Борисов изненадващо се срещна с македонския премиер
Коментари Харесай

Бившият премиер Бойко Борисов изненадващо се срещна с македонския премиер Зоран Заев

Бившият министър председател Бойко Борисов изненадващо се срещна с македонския министър председател Зоран Заев. Премиерът на Република Северна Македония дойде у нас за среща със Стефан Янев. За срещата стана ясно от живо включване във „ Facebook " страницата на Борисов.

Служебното държавно управление има всички права. Може да договаря, в случай че желае може да направи нов контракт. Каквото желае. Но те ще избягат от отговорност. В същото време лъжат евроатлантическите сътрудници, че са за Северна Македония да влезе в Европейски Съюз, сподели водачът на ГЕРБ на Заев при започване на срещата. По думите му служебното държавно управление ще трансферира цялата отговорност на идващия парламент.

Днес ще имате много срещи. Аз съм уверен, че ще ви кажат, че без парламент нищо не може да се направи, сподели още Борисов. Те ще дезертират. Нищо няма да излезе от днешната ви среща, добавя Борисов.

По думите му би трябвало двете страни да се стремят към скрепяване на другарството сред младежите, тъй като „ ние към този момент сме към края на политическата си кариера ". Ако не намерим по какъв начин като две страни, две народи, два народа - играта на думи към този момент не е значима - да се разбираме, генерации млади македонци и млади българи ще се ненавиждат, сподели водачът на ГЕРБ.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР