Бившият премиер Берлускони, чиято партия Форца Италия се очаква да

...
Бившият премиер Берлускони, чиято партия Форца Италия се очаква да
Коментари Харесай

Еврокомисията: Водките на Путин за Берлускони нарушават санкциите на ЕС

Бившият министър председател Берлускони, чиято партия " Форца Италия " се чака да бъде член на новото съдружно държавно управление на Италия, провокира дискусия тази седмица, откакто сподели, че е още веднъж в контакт с Путин и неотдавна е разменил " благи писма " с него, написа " Ройтерс ".

" За рождения ми ден той ми изпрати 20 бутилки водка и доста благо писмо ", е споделил Берлускони, който предишния месец навърши 86 години, пред депутати от долната камара на камара на Народното събрание, съгласно аудиозапис, оповестен от осведомителната организация LaPresse.

Пакетът от наказания на Европейски Съюз, контрактуван през април, разшири възбраната за импорт на съветски артикули, включвайки спиртни питиета, измежду които и водка, сподели представител на Еврокомисията в изказване, добавяйки, че няма изключение за дарове.

Въпреки това зависи от обособените страни - членки на Европейски Съюз, да приложат глобите и не е ясно дали ще бъдат подхванати някакви дейности по случая от страна на италианските управляващи.

В отговор на мненията на Берлускони за Путин и войната в Украйна, Джорджа Мелони, която се чака да бъде идващият министър председател на Италия, акцентира в сряда, че новото й държавно управление ще бъде пронатовско и ще бъде напълно част от Европа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР