Бившият представител на Лонг Айлънд Том Суози откри предизборния си

...
Бившият представител на Лонг Айлънд Том Суози откри предизборния си
Коментари Харесай

Том Суози отваря предизборния си щаб на територията на съперника си в надпреварата за наследник на изключения Джордж Сантос от Камарата на представителите

Бившият представител на Лонг Айлънд Том Суози откри предизборния си щаб в Грейт Нек Сънди – родния град на републиканския противник Мази Пилип – в наддаване да си върне мястото, освободено от изключения някогашен конгресмен Джордж Сантос.

Демократът, който преди представляваше елементи от окръг Насау и Източни Куинс, искаше да обясни, че се състезава за гласовете на по-консервативните гласоподаватели в Great Neck на специфичните избори на 13 февруари.

„ Това е ужасно време и хората не знаят какво следва, само че те ме познават и знаят, че ще се боря за тях “, Суози, някогашен изпълнителен шеф на окръг Насау, който преди този момент е служил 4 мандата в Камарата на представителите.

„ Не всеки обича да чува това, само че хората от Насау и Куинс знаят, че ще работя с всеки, консерватори, прогресисти, центристи, републиканци и демократи, които като мен ще работят, с цел да намерят общ език и да създадат нещо. ”

Откриването на централата притегли към 200 души, в това число държавния контрольо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР