Бившият председател на СОС Георги Георгиев и настоящ общински съветник

...
Бившият председател на СОС Георги Георгиев и настоящ общински съветник
Коментари Харесай

ГЕРБ: Гаф или лъжа е обещанието за 15% ръст на заплатите в транспорта?

Бившият ръководител на СОС Георги Георгиев и сегашен общински консултант от ГЕРБ-СДС разобличи кмета Васил Терзиев. В своя фейсбук профил той твърди, че в оповестения проектобюджет на София ги няма парите за обещаното от Терзиев 15% нарастване на заплатите в градския превоз.

През всяка година от предходния мандат от 2019 г до края на 2023 година ние осигурявахме нарастване с 10% на заетите в превоза - макар КОВИД, макар повишаването с 330% на горивата и отхвърли на държавното управление на Политическа партия да подкрепи София, напомня някогашният ръководител на СОС.

" Грандиозен гаф или грандиозна неистина ", пита във фейсбук Георгиев.

Вижте целия му пост в обществената мрежа: 

Грандиозен гаф или грандиозна неистина?

В оповестения нощес план за бюджет на София за 2024 пари за нарастване на заплатите в градския превоз няма.

Терзиев даде обещание 15% - нощес разгласява план за бюджет с 0% нарастване. Той дължи отговори на всички работещи в превоза -

къде е обещаното от него, какво ще им обещае през днешния ден в 9 ч и за какво не го напряко нощес, преди публикуването на бюджета?

През всяка година от предходния мандат от 2019 г до края на 2023 година ние осигурявахме нарастване с 10% на заетите в превоза - макар КОВИД, макар повишаването с 330% на горивата и отхвърли на държавното управление на Политическа партия да подкрепи София. Над 7000 са работещите в публичния превоз и да бъдат излъгани и лишени от нарастване на изоставащите от частния бранш заплати е подмолно към тях, само че и нездравословно за всички останали жители и пасажери, тъй като водачи и механици не доближават и в този момент.

Доказателства:
фотография на параграфа за градски превоз в Бюджет 2023 и Бюджет 2024 - все 174 млн лева и нито лев повече за нарастванията на заплатите на работещите в бранша. Проверете и вие в Бюджет 2024, ползвам го и него - може да пропущам нещо в действителност.





 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР