Бившият председател на Софийския районен съд Методи Лалов е вероятен

...
Бившият председател на Софийския районен съд Методи Лалов е вероятен
Коментари Харесай

Съдия Методи Лалов е вероятен кандидат за кмет на София

Бившият ръководител на Софийския областен съд Методи Лалов е евентуален претендент за кмет на София. Пред бТВ той разгласи, че не изключва опцията да взе участие в изборите през есента, стига “някой да му се довери и да го поддържа “.
Преди ден независимят претендент за кмет на София Борис Бонев от “Спаси София “ предложи обществено на “Демократична България “ да издигне Методи Лалов за претендент за кмет.
“Смятам, че би било доста добре водачите на “Демократична България “ да се вслушат в хора като Методи Лалов, който също като нас, от “Спаси София “ чист въздух, транспарантно харчене на обществени средства, красива и функционална инфраструктура, завършек на синдрома ремонт на ремонта, запазване на старите здания и качествено обучение и опазване на здравето. Още един човек, който мисли като нас, а това е доста радостна вест “, написа Бонев във Facebook.
Той приканва демократичните политически организации да дадат доверието си на някой като Методи Лалов за претендент за кмет. Борис Бонев споделя, че в случай че стане кмет на София, то би работил в един екип с човек като Методи Лалов.
През предходната седмица арбитър Методи Лалов разгласи, че напуща правосъдната система, считано от 2 септември. Той подаде оставка с мотив, че достойнството и достолепието не му разрешават да следи по какъв начин “съдебната власт прави следващата крачка към своята крах ", визирайки кандидатурата на Иван Гешев за основен прокурор.
Той разкритикува и решението на някогашния ръководител на антикорупционната комисия Пламен Георгиев да се върне на работа като прокурор, макар че се замеси в абсурда с евтините жилища на властта.
"Това е подигравка. Той не съумя да почисти името си, само че се връща в прокуратурата, с цел да внася обвинителни актове ", сподели Лалов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР