Бившият председател на Софийския районен съд Методи Лалов е вероятен

...
Бившият председател на Софийския районен съд Методи Лалов е вероятен
Коментари Харесай

Съдия Методи Лалов е вероятен кандидат за кмет на София

Бившият ръководител на Софийския областен съд Методи Лалов е евентуален претендент за кмет на София. Той разгласи пред бТВ, че не изключва опцията да взе участие в изборите през есента, стига “някой да му се довери и да го поддържа “.

Преди ден независият претендент за кмет на София Борис Бонев от “Спаси София “ предложи обществено на “Демократична България “ да издигне Методи Лалов за претендент за кмет.

“Смятам, че би било доста добре водачите на “Демократична България “ да се вслушат в хора като Методи Лалов, който също като нас, от “Спаси София “ чист въздух, транспарантно харчене на обществени средства, красива и функционална инфраструктура, завършек на синдрома ремонт на ремонта, запазване на старите здания и качествено обучение и опазване на здравето. Още един човек, който мисли като нас, а това е доста радостна вест “, написа Бонев във Facebook.

Той приканва демократичните политически организации да дадат доверието си на някой като Методи Лалов за претендент за кмет. Борис Бонев споделя, че в случай че стане кмет на София, то би работил в един екип с човек като Методи Лалов.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР