Бившият председател на Народното събрание Цвета Караянчева от ГЕРБ се

...
Бившият председател на Народното събрание Цвета Караянчева от ГЕРБ се
Коментари Харесай

Бойко Борисов поканил Караянчева да се върне в парламента

Бившият ръководител на Народното събрание Цвета Караянчева от ГЕРБ се връща в Народното събрание, само че като консултант на парламентарната група. Пред bTV тя изясни, че е била поканена от водача на партията Бойко Борисов.

" Имам парламентарен опит, с който да мога да бъда потребна и се надявам да бъда потребна на сътрудниците ", сподели Караянчева в предаването „ Тази заран “.

За четири години като ръководител задоволително опит натрупах и се надявам да бъде потребна по парламентарни тематики, по Правилника на Народно събрание, и по процедурите, сподели Караянчева.

Тя беше народен представител от ГЕРБ в 41-ото, 42-ото, 43-ото, 44-ото и 45-тото Народно заседание, само че не съумя да стане народен представител в 46-ото и актуалното 47-о Народно заседание. Караянчева не пожела да показа какво възнаграждение ще получaва като консултант на парламентарната група на ГЕРБ. Вместо това незабавно заприказва за рецесиите, в които България е изпаднала и по какъв начин нейната заплата не е от публично значение.

Караянчева получила предложение да се върне на работа и като машинен инженер в дружество в Кърджали, само че счита, че към момента има с какво да помогне в Народното събрание.

Тя дефинира работата на новия ръководител на Народно събрание – Никола Минчев от „ Продължаваме промяната “, като добра. Полагал старания и се приготвя добре към този момент, счита някогашната председателка на Народното събрание.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР