Бившият председател на Камарата, конгресменът Кевин Маккарти (R- Калифорния), обяви

...
Бившият председател на Камарата, конгресменът Кевин Маккарти (R- Калифорния), обяви
Коментари Харесай

Бившият председател Кевин Маккарти говори за бъдещето си, подкрепата на Тръмп в първото телевизионно интервю, след като обяви, че ще напусне Конгреса

Бившият ръководител на Камарата, конгресменът Кевин Маккарти (R- Калифорния), разгласи тази седмица, че ще напусне Конгреса в края на годината. В първото си телевизионно изявление след оповестяването, което ще бъде излъчено този уикенд, Маккарти беседва с основния сътрудник на изборите и акцията на CBS News Робърт Коста за решението си да напусне Конгреса, връзката си с някогашния президент Доналд Тръмп и бъдещето както за себе си, по този начин и за републиканската партия.

Макарти също предложи поддръжката си на Тръмп, който е любимец в конкуренцията за президент на републиканците, до момента в който е изправен пред правни провокации, в това число федерални и щатски наказателни обвинявания.

Интервюто ще бъде излъчено по „ CBS News Sunday Morning “ 10 декември и поточно излъчено по Paramount+. (Клип за прелиминарен обзор може да се види във видеоплейъра нагоре.) 

По-долу е извадка от техния диалог: 

поточно предаване в приложението CBS News [начало в 12 ч. ET] и на Paramount+ и...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР