Бившият правосъден министър Данаил Кирилов е подал заявление за напускане

...
Бившият правосъден министър Данаил Кирилов е подал заявление за напускане
Коментари Харесай

Данаил Кирилов напуска и депутатското си място

Бившият правосъден министър Данаил Кирилов е подал заявление за овакантяване на Народното събрание като народен представител. Това излиза наяве от дневния ред на съвещанието на следващия ден, в който е включена точка за гласоподаване за преустановяване на пълномощията му като депутат.
Още по тематиката
Миналата седмица неговото място в Министерство на правораздаването зае заместничката му Десислава Ахладова. Кирилов самичък подаде оставка, която бе разисквана от обединението, и въпреки Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ да оповестиха, че са срещу, оставката бе призната, а промяната направена от Народното събрание.

Мотиви за оставката си Данаил Кирилов по този начин и не показа. Той обаче я подаде след свое изявление, че си е направил лист с всички, които го назовават Барни Ръбъл във Facebook, а прякорът от анимационния филм пристигна, откакто той назова ръководителя на Да, България Хирсто Иванов " Спондж Боб квадратни гащи " след акцията му в резиденцията на Ахмед Доган в парк Росенец.

Именно тогава Данаил Кирилов получи възбрана персонално от премиера Бойко Борисов да написа постове във Facebook. След изявлението на някогашния правосъден министър обаче, че следи тези, които му дават прякори, в обществената мрежа бе образувана група, която бе с името Барни Ръбъл и в която се събраха стотици почитатели за ден.

Кариерата на Данаил Кирилов стартира като общински съветни от Българска социалистическа партия, след това той минава в СОС към групата на ГЕРБ, след което е народен представител, ръководител на правната комисия в Народното събрание и министър на правораздаването на мястото на Цецка Цачева.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР