Бившият посланик на САЩ в Русия Майкъл Макфол заяви, че

...
Бившият посланик на САЩ в Русия Майкъл Макфол заяви, че
Коментари Харесай

Бившият посланик на САЩ в Русия изпадна в депресия заради победите на Путин в Сирия

Бившият дипломат на Съединени американски щати в Русия Майкъл Макфол съобщи, че е в меланхолия поради триумфите на държавните сили и техните съдружници в битката с терористите в Сирия. " Асад, Русия и Иран побеждават в Сирия. Може и към този момент да са победили. Депресиращо ", написа той в профила си в Туитър.
 Картинка

Даденото изказване на Макфол провокира внезапна рецензия от страна на потребителите в мрежата, които упрекват Съединени американски щати в открита поддръжка на терористите. На поста на посланика особено внимание обърна даже и посолството на Русия в ЮАР.

По-късно Макфол избра да изтрие скандалния пост, само че сега на страницата на някогашния дипломат има огромен брой отговори на разнообразни мнения с рецензия по негов адрес. " Не съм казвал това, по какъв начин не те е позор ", написа Макфол в отговор на един от потребителите.  Картинка

Заедно с това, пробвайки се да се оправдае, някогашният дипломат също се е обърнал към Туитър и съветското външно министерство, с цел да изрази " възмущението си " от дадената обстановка.

 Картинка

Руското външно министерство обаче все още не е коментирало думите на Макфол.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР