Бившият полузащитник на Рочдейл Джо Томпсън разкри, че е получил

...
Бившият полузащитник на Рочдейл Джо Томпсън разкри, че е получил
Коментари Харесай

Бивш футболист получи диагноза рак за трети път

Бившият полузащитник на Рочдейл Джо Томпсън разкри, че е получил диагноза рак за трети път.

35-годишният мъж беше диагностициран с лимфом на Ходжкин през 2013 година и се възвърне, преди ракът да се върне четири години по-късно. Той продължи да се възвръща за повторно, преди да отсрочи време на кариерата си през 2019 година

„ Той е надалеч от идеалния и се върна много нападателен, тъй че е четвърти стадий “, сподели Томпсън пред BBC Radio Manchester.

„ Единственото положително е, че това е същият рак като това, което съм имал преди, само че казусът за мен този път е, че е минал в белите ми дробове, тъй че дишането е проблем, сънят е сложен и даже говоренето от време на време може да бъде доста мъчно ", прибавя някогашният футболист.

„ Определено борбата към момента е вътре, нищо не се трансформира, само че в действителност да се сблъскаш с нея за трети път в действителност боли, тъй като знаеш през какво ще би трябвало да преминеш. “, прибавя още той.

Томпсън записа 203 мача за Рочдейл, само че единствено един в последната си акция с тима, откакто показа, че е „ натиснал тялото си до абсолютния лимит “.

Той беше диагностициран за първи път, до момента в който играеше за Транмиър. По-късно Томпсън подписа с Бъри и прекара време чартърен в Саутпорт и Рексам.

Той се върна в Рочдейл от Карлайл през 2016 година, само че заболяването скоро се върна, изисквайки дълготрайно лекуване.

Той разгласи, е съумял да победи рака през юни 2017 година и по-малко от година по-късно означи гола, който резервира Рочдейл в Лига 1, побеждавайки Чарлтън в последния ден от сезона.

Той добави. „ В последна сметка желая качество на живот, при което мога да бъда като всички останали, да играя с децата си, да бъда допустимо най-активен и да се любувам на живота “, продължи той.

„ Проблемът с третата диагноза е, че е като мрачния жътвар, ето ме още веднъж. Тогава започваш да мислиш за всички страсти ", споделя някогашният футболист.

„ Ще излъжа, в случай че кажа, че няма дни, в които да се колебая в избрани неща, само че постоянно съм казвал, че в никакъв случай, в никакъв случай няма да се откажа, просто ще се удрям, в случай че въпреки всичко ме застигне. “, добавя той.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР