Бившият полузащитник на Англия и Челси Франк Лампард е готов

...
Бившият полузащитник на Англия и Челси Франк Лампард е готов
Коментари Харесай

Лампард готов да се впусне в треньорския занаят

Бившият полузащитник на Англия и Челси Франк Лампард е подготвен да влезе в ролята на управител, само че чака вярната опция, разгласи самият той. 39-годишният някогашен полузащитник към този момент е приключил образованието си, взел е и практическия си изпит на Стамфорд Бридж. А медиите го свързват с вакантния пост в клуба от Чемпиъншип Ипсуич Таун.

Освен това неотдавна се появиха клюки, че футболистът може непосредствено да размени сегашния управител на Челси Антонио Конте.

Ах, това сръбско самочувствие: Имали по-добър от Погба и Лампард

"Прекарах много време в Челси през тази година, с часове трупах опит, споделя Лампард пред английските медии. Вече направих всичко, което е належащо, с цел да получа своя А лиценз в треньорската специалност. Така че да - с вярната опция в подобаващото време, е доста допустимо да се хвърля в това предизвикателство ", сподели Лампард.

"Ако искаш да се върнеш във футбола, да покажеш по какъв начин можеш да развиваш играчите, да им окажеш помощ да се развиват тактически и в това време да бъдеш добър човек и добър управител, би трябвало да изчакаш своя миг изцяло квалифициран ", добави той.

Джерард и Лампард с скъпи препоръки за Пол Погба

Лампард има 106 мача за Англия в интервала 1999-2014 година, завоюва три трофеи с Челси във Висшата лига, четири пъти Купата на Англия и веднъж Шампионската лига. Той добави, че се надява на повече оферти за британските треньори и поддържа Стивън Джерард да получи доверие.

"Когато Стивън Джерард е свързван с някакъв пост, незабавно хората почват да приказват, че му би трябвало опит, с цел да работи. Но в последна сметка, никой не се е родил с опит и този опит би трябвало да се натрупа някъде ", безапелационен е някогашният халф на Сините от Лондон./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР