Бившият полковник от руското военно разузнаване Сергей Скрипал е в

...
Бившият полковник от руското военно разузнаване Сергей Скрипал е в
Коментари Харесай

Сергей Скрипал е в съзнание?

Бившият полковник от съветското военно разузнаване Сергей Скрипал е в схващане и може да приказва, оповестява телевизия " Скай нюз”, представена от международните организации.
" Полицията скоро ще може да поговори с индивида, който се намира в центъра на историята с отравянето в Солсбъри. Бившият съветски разузнавач Скрипал към този момент не е в сериозно положение, реагира добре на лекуването, среща се в схващане и беседва ", съобщи водещ на малкия екран, без да посочва източниците на тази информация.
Главният доктор на болничното заведение в градския окръг Солсбъри Кристин Бланшард сподели през вчерашния ден, че Скрипал добре реагира на лекуване, неговото положение бързо се усъвършенства и той повече не се намира в сериозно положение.
Припомняме, че някогашният двоен скришен сътрудник Сергей Скрипал и щерка му са в болница към този момент повече от месец, откакто бяха открити в безсъзнание на 4-ти март в град Солсбъри. Отравянето на някогашния разузнавач провокира дипломатически скандал сред Лондон и Москва. Британското държавно управление упреква Русия за отравянето, а от Кремъл отхвърлят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР