Бившият полицай Венцислав Караджов доброволно се е предал рано тази

...
Бившият полицай Венцислав Караджов доброволно се е предал рано тази
Коментари Харесай

След среднощната барикада: Бившият полицай Караджов се предаде

Бившият служител на реда Венцислав Караджов непринудено се е предал рано тази заран, откакто цяла нощ се бе барикадирал в дома си. Както TrafficNews.bg заяви, до тук се е стигнало, откакто Караджов е научил,че Върховният съд е удостоверил доживотната му присъда за убийството на родителите му  Божура и Цветан.  До този миг той бе под домакински арест, само че обстановката ескалирала след окончателната присъда.
Прочетете още
Около 17.30 часа през вчерашния ден в полицията постъпва искане за подпомагане от " Съдебна защита " за отклоняване на обвинения.

" Същият отхвърля, барикадира се и заплашва чиновниците, че в случай че влязат в парцела, ще има доста потърпевши, заплашва, че се е подготвил с рискови субстанции, най-вероятно и взривоопасни ", разясни шефът на полицията в Пловдив Георги Чергов.

Тогава полицията извиква в допълнение подкрепление. След идването на място на спомагателни сили е образуван действен щаб с присъединяване на психолози. Предаването на мъжа е станало след дълготрайно увещание от страна на психолозите. Имало е спешни моменти, само че не се е стигнало до потребление на мощ.

" Не са употребявани помощни средства, няма потърпевши. Жилището се ревизира, само че все още не са открити нито оръжия, нито взривни субстанции ".

По роман на адвокататката му Караджов е решил да се съобщи, откакто получил знак. Тя е безапелационна, че той е бил в устойчиво психологично положение от самото начало.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР