Бившият плувец от NCAA Райли Гейнс извика позицията на Доун

...
Бившият плувец от NCAA Райли Гейнс извика позицията на Доун
Коментари Харесай

Райли Гейнс опровергава баскетболния треньор на SC за отношението към транс-атлетите: `Некомпетентност или разпродажба`

Бившият плувец от NCAA Райли Гейнс извика позицията на Доун Стейли по отношение на транссексуалните спортисти в женския спорт след баскетбола в Южна Каролина Треньорът сподели, че на всеки, който се разпознава като жена, би трябвало да бъде разрешено да играе за напълно женски тим. победи Айова в неделя, с цел да завоюва националната купа за дами, в действителност не има вяра на това, което сподели.

„ За три години в Южна Каролина тя завоюва две шампионски трофеи. Мисля, че нейният връх е 109 и три. Това е невиждано, толкоз ясно, че тя е страхотна в това, което прави, и е развила доста невероятни спортисти, на които се удивлявам, само че тя или се потвърждава... като изцяло некомпетентна, или изменничество, и персонално... не мисля, че тя има вяра на това, което сподели, " Гейнс сподели на Брайън Килмийд.

„ Ако гледате видеото, нейното безмълвие, съмнението и това пиянство на вода, мисля, че това приказва доста. Мисля, че тя знаеше, че би трябвало да бъде политически правилна, а аз знам толкоз добре, колкот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР