Бившият пилот на хеликоптер от въздушните сили на Украйна, а

...
Бившият пилот на хеликоптер от въздушните сили на Украйна, а
Коментари Харесай

Скандалната Надежда Савченко втрещи отново всички, разказа как е работила на....секс телефон

Бившият водач на хеликоптер от въздушните сили на Украйна, а по-късно народен представител, Надежда Савченко в предишното си е работила на секс телефон. Това описа самата тя в изявление за изданието " Главком ". Савченко се е била посветила на тази специалност поради парите, като заплащането е оправдало изцяло упованията й. " Заплатата по това време беше страхотна — $100. Тогава бях на 21 години, въпреки че имаше условие да бъда най-малко на 23 години, с цел да ме назначат ", признава Савченко.

Бившата военнослужеща прибавя, че не всеки може да се оправи с тази работа, само че тя е съумяла с помощта на " съответното отношение към всички ".

" Ние с моята другарка си търсехме работа и видяхме публикация във вестника: " Девойка с прелестен глас, с умеене да беседва на разнообразни тематики. - Аз не знаех какво тъкмо да чакам. Отидох на изявление, дадоха ми някакъв тривиален разказ, споделиха ми да прочета на микрофон сцена със секс. Аз изначало въображаемо се посмях над това. Много от девойките, които също бяха пристигнали да аплайват бяха в потрес и си потеглиха. Аз, обаче, си споделих: " Ти си актриса, ще успееш да го прочетеш вярно ", споделя Савченко.

Трябва да се означи, че напоследък Савченко се хвали с неща, които са прекомерно надалеч от политиката и войната. Например, тя описа също по този начин, че е учила за моделиер на облекла и се отличавала с изтънчен усет.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР