Бившият пилот на Alaska Airlines, за когото се твърди, че

...
Бившият пилот на Alaska Airlines, за когото се твърди, че
Коментари Харесай

Пилот извън дежурство, обвинен в опит да свали полет на Alaska Airlines, споделя силна прегръдка със съпругата си, след като е платил гаранция — наредено му е да стои далеч от самолетите

Бившият водач на Alaska Airlines, за който се твърди, че се е опитал да изключи моторите на пасажер полет мощно прегърна жена си, откакто пусна гаранция в четвъртък.

Джоузеф Емерсън беше освободен от пандиза, откакто пледира почтен по обвиняванията в неразумно застрашаване по време на явяване в съда в четвъртък, макар че беше предизвестен от съдията от окръжния съд на Multnomah Томас Райън да стои надалеч от самолети преди процеса против него.

На мъжа от Калифорния беше подредено да не се доближава на по-малко от 30 фута от работещ аероплан, както и да се подложи на психиатрични услуги и да не използва опиати или алкохол.

44-годишният мъж в началото беше издигнат по-сериозни обвинявания в опит за ликвидиране, откакто се опита да активира двете противопожарни ръкохватки на самолета — предопределени да спрат подаването на гориво и да изключат двата мотора — по средата на пътуването от Еверет, Вашингтон до Сан Франциско, Калифорния през октомври, съо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР