Бившият офицер от НСО полк. Николай Марков публикува в профила

...
Бившият офицер от НСО полк. Николай Марков публикува в профила
Коментари Харесай

Полк. Николай Марков към Бойко Рашков: Защо се умълча? Да не би тайната за имотите ти да е застрашена, или защото ще останеш министър и в редовното правителство с тенденция за главен прокурор

Бившият офицер от НСО полк. Николай Марков разгласява в профила си във Facebook любопитен коментар за държанието на вицепремиера и вътрешен министър Бойко Рашков. Рашков, който към този момент повече от седмица не се е показвал в общественото пространство, сега е проверяван за 19-те парцела, които има, измежду които и дворец в полите на " Витоша " с 12 тоалетни.

Според Марков е допустимо това безмълвие да е или тъй като тайната за недвижимото му имущество може да е застрашена, или тъй като Рашков се готви да остане вицепремиер и Министерство на вътрешните работи министър и в постоянното държавно управление с наклонност да бъде и основен прокурор.

Ето какво написа по тематиката някогашният офицер от НСО

Абе, другарят Рашков доста се умълча нещо. Що по този начин?
Да не би тайната, с която е обгърната персоналното му имущество /активи и пасиви/ да е застрашена? Спокойно другарю, към този момент си имате личен президент-резидент, който обича бобоковите грантове - това е потвърдено от науката събитие в еволюцията на държавническо ни мислене. Оправия дебне отвред - бъркаш, даряваш на една фондация и всичко е тъкмо. Проблемите ти се вземат решение на мига с магическа пръчка.
свързани новини94631преди 9 часа
Защото си мисля, че в случай че другарят Рашков е също от редицата Масларова и компания - незаменимите борци за независимост и народна власт, може пък да си остане министър на милицията, а за какво не и министър председател по сигурността с наклонност за основен прокурор. Толкова ще е демократично! И няма по какъв начин да не бъде, откакто десните политически субекти са компактно зад тила му. То когато някой ти е зад тила, има и други рискове, само че тези работи се одобряват към този момент за политически правилни, прогресивни. Само и да не изплува някой следващ скандал за 26-тата къща, добита за милион, два, че уйде коня у реката. Не дай Боже и за няколко банкови сметки по швейцарска линия. Мълчи, че туй знамение е доста неприятна работа.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР