Бившият номер 8 в световната ранглиста Радек Щепанек става част

...
Бившият номер 8 в световната ранглиста Радек Щепанек става част
Коментари Харесай

Бивш №8 в света ще помага на Григор Димитров

Бившият номер 8 в международната класация Радек Щепанек става част от екипа на Григор Димитров от шампионата от сериите " Мастърс " в Рим. Надпреварата е последната подготовка преди кулминационната точка на сезона на клей - " Ролан Гарос ".По време на Mutua Open Madrid първата ни ракета публично се раздели с Дани Валверду, с който работиха дружно в продължение на три години.

А 40-годишният чех се причислява към Андре Агаси в щаба на българина, като двамата с носителя на осем трофеи от Големия шлем работиха преди този момент с сегашния №1 Новак Джокович от ноември 2017 до април 2018 г.Щепанек стартира спортната си кариера през 1996 година и 21 години е част от тура. На сингъл записва 384 победи и 302 загуби, завоюва пет трофеи и стигна до №8 в международната ранглистанай-доброто му достижение в шампионатите от Големия шлем е четвъртфиналът на " Уимбълдън " през 2006 година

На двойки Радек завоюва два " мейджъра " - на Australian Open през 2012 и US Open идната година, като игра полуфинали на три пъти в другите два шампионата от Шлема. През ноември 2012 година стигна до №4 при дуетите, като също по този начин завоюва и 18 трофея.Два пъти подвига " Купа Дейвис " за Чехия - през 2012 и 2013 година, а на олимпийските игри в Рио през 2016 година печели бронзов орден на смесени двойки.

През годините в кариерата му не липсват и противоречиви моменти, само че е и измежду експертите във връзка с игра на мрежата, на това по какъв начин се разрушава играта на съперника и по какъв начин неведнъж можеш да сменяш тактиката си по време на мач.малко откакто се отхвърли от професионалния тенис поради съществени контузии в региона на гържа след навършване на 30-ата си годишнина, някогашният №8 в света влезе в екипа на Новак Джокович по специфична рекомендация на Андре Агаси, като двамата работиха с Джокович до Мастърса в маями през 2018 година

tenniskafe.com

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР