Бившият номер 1 в света при мъжете Новак Джокович стартира

...
Бившият номер 1 в света при мъжете Новак Джокович стартира
Коментари Харесай

Джокович даде само два гейма на чилиец на старта в Астана

Бившият номер 1 в света при мъжете Новак Джокович започва с безапелационна победа присъединяване си на мощния тенис шампионат от сериите АТП 500 в Астана, Казахстан. Сърбинът разруши Кристиан Гарин с 6-1, 6-1 за малко над час игра.

Джокера, който загря за конкуренцията с купа в Тел Авив, проби подаването на чилиеца още в първия му сервис гейм. До края на сета той направи още два брейка за удобното продобиване на частта. Във втората сюжетът и резултатът се повториха, като този път Ноле се задоволи единствено с два пробива.

35-годишният тенисист изигра страховит мач на личен сервис, като загуби четири точки на първи сервис и едвам две на второ подаване за целия мач. Освен това, той по този начин и не се наложи да отразява точка за пробив. В спор за място на 1/4-финалите четвъртият в схемата ще играе с нидерландеца Ботик ван де Зандсхулп.

Един от четвъртфиналите в горната половина е към този момент явен. Френският деец Адриан Манарино в профил играещия като „ благополучен губещ “ Давид Гофен, отстранил в първи кръг международния номер 1 Карлос Алкарас, в три сета.

В последните осем на шампионата той ще играе с петия подложен Андрей Рубльов. Роберто Баутиста-Агут чака спечелилия от дуела сред Емил Руусувуори и номер 2 в схемата Даниил Медведев. По-късно през днешния ден, третият подложен Стефанос Циципас играе с италианеца Лука Нарди.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР