Бившият номер 1 в света Новак Джокович (Сърбия) заяви, че

...
Бившият номер 1 в света Новак Джокович (Сърбия) заяви, че
Коментари Харесай

Ноле сподели, че е загубил увереността си, но продължава да работи здраво

Бившият номер 1 в света Новак Джокович (Сърбия) съобщи, че увереността му е намаляла след серията от неприятни резултати поради интервенцията на лакътя, само че ще работи крепко, с цел да се върне на победния път.

След като замени няколко удара с млади очаквания след интензивна подготовка в личния си тенис комплекс в центъра на Белград, 30-годишният сърбин призна, че последните 18 месеца са били съществено тестване за него.

"Аз постоянно съм имам вяра в себе си и по тази причина съумях да осъществявам всичките си детски фантазии, само че сега увереността ми не е на най-високо равнище ", сподели Джокович пред кореспонденти.

"Това не е изненадващо поради неналичието на резултати и това, което мога да направя е да работя крепко, с цел да я възстановя. С няколко положителни мача и един добър шампионат увереността ми ще се върне ", добави Новак Джокович.

Сърбинът е взел участие в единствено пет шампионата от началото на сезона след дълго неявяване поради травма, в които има баланс от 5 победи и 5 провали.

"Да вземам участие на тези шампионати беше моето решение, тъй като корта ми липсваше доста, само че не бях подготвен и не се оправих. След всичко, през което прекосих в последната година трябваше да понижа упованията си, само че мотивацията и упоритостите ми остават непроменени ", разяснява още Джокович. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР