Бившият номер 1 в света Анди Мъри (Великобритания) отпадна на

...
Бившият номер 1 в света Анди Мъри (Великобритания) отпадна на
Коментари Харесай

Загуба за Анди Мъри в първия му мач в Тура от октомври

Бившият номер 1 в света Анди Мъри (Великобритания) отпадна на старта на шампионата на твърда настилка в зала във френския град Монпелие. В първия си мач в Тура на АТР от октомври британецът загуби от 83-ия в света Егор Герасимов (Беларус) с 6:7(8), 1:6 за 104 минути.

Шотландецът, който дебютира в конкуренцията с " уайлд кард ", навакса пробив пасив в средата на първата част, а в тайбрека пропусна и сетбол при 7:6 точки, след което Герасимов напълно доминираше.

Мъри даде позитивна проба за COVID-19 през предишния месец малко преди плануваното си тръгване за Мелбърн за присъединяване на Откритото състезание на Австралия, поради което той беше заставен да пропусне първия за годината шампионат от Големия шлем.

Британецът, който сега е 121-и в света, се пробва да възвърне формата си след две интервенции на дясното бедро.

Шампионът през 2018 година Люка Пуй (Франция) също отпадна в първия кръг след проваляне от сънародника си и участващ с " уайлд кард " Бенжамен Бонзи с 6:7(6), 2:6.

Това беше първи дуел за Пуй в Тура на АТП от октомври 2019 година, откакто той се възвърне от контузия на лакътя.

Друг представител на домакините Жил Симон, полуфиналист в шампионата през 2012 година, беше отстранен на старта от австриеца Денис Новак с 6:7(5), 6:1, 3:6.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР