Бившият нидерландски футболен национал Куинси Промес е разследван от властите

...
Бившият нидерландски футболен национал Куинси Промес е разследван от властите
Коментари Харесай

Бивш футболист на Аякс обвинен в контрабанда на 1360 тона кокаин

Бившият нидерландски футболен национал Куинси Промес е разследван от управляващите в родината си по обвиняване за трафик на опиати, заяви Ройтерс.

31-годишният нападател, който има 50 мача с националния екип на " лалетата ", е обвинен за присъединяване в скица за импорт на 1360 кг кокаин в Нидерландия или Белгия в две колета през 2020 година.

Промес, който сега играе за съветския Спартак (Москва), би трябвало да се яви на чуване на 5 юни (понеделник), само че не се чака да го направи, разясняват локални медии.
 Поискаха 2 години затвор за Куинси Промес
Поискаха 2 години затвор за Куинси Промес

Винове в офанзива с нож

Роденият в Амстердам футболист е обвинен и по различен случай за принуждение отпреди три години. Промес даже беше задържан в края на 2020 година поради случай през юли, при който е наръгал с нож собствен братовчед по време на кавга при фамилно събиране в нидерландското градче Абкуде.

Той отхвърли обвиняването и беше освободен до довеждане докрай на следствието, след което прокуратурата го упрекна в опит за ликвидиране и изиска ефикасна присъда от 2 години затвор. В разследване на нови доказателства в средата на март тази година обвиняването беше смекчено до нахлуване с нанасяне на телесна щета.

Промес трябваше да се яви в съда по случая първо през октомври 2022 година, а по-късно и при започване на март, само че не го направи, а избра да остане в Русия, с която Нидерландия няма контракт за екстрадиция.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР