Бившият ни посланик в Москва, политически анализатор и журналист -

...
Бившият ни посланик в Москва, политически анализатор и журналист -
Коментари Харесай

Трифонов е пионка на Москва, изпълняваща заповеди след ударите по Лавров и Газпром

Бившият ни дипломат в Москва, политически анализатор и публицист - Илиан Василев , проучва задълбочено протичащото се политическо цунами, което след изтеглянето на министрите на Има Такъв Народ от кабинета набира скорост. Той смята, че дейностите на Трифонов са пряк диктат от Русия , а Слави е единствено една пионка. Освен това, Василев дава образци за какво мощният човек в Има Такъв Народ е Орлин Алексиев , а не Дългия.

ЕТО ГИ ДВАТА АНАЛИЗА + ПРОГНОЗИ НА ИЛИАН ВАСИЛЕВ:

Заповедта за събаряне на държавното управление е дадена в Москва, откакто сме отказали да пропуснем самолета на Лавров за Белград и най-много със заявката, че няма да подновим контракта с Газпром. Както ви споделих преди време, постановката със прекъсването на природния газ у нас е била съгласувана сред Газекспорт и политици от ГЕРБ и Движение за права и свободи, с концепцията да ударят и смъкват държавното управление. Допълнително е натежало на везните, демонстративното неуважение на Петков към съветския газ и непрекъснатото му натякване, че имаме задоволително и то по-евтин газ и няма да възобновяваме контракта си с Газпром. С това Петков е подписал " присъдата " си. Това е първият случай, в който българско държавно управление не пропуща съветски аероплан за Белград. Сръбските проруски медии измислиха скица при която Лавров щял да бъда хванат и то къде.... в Белград, а ние, Северна Македония и Черна гора сме... предатели.

За Русия визитата на Лавров е символна, а наличието на Газпром на българския пазар е сериозно значимо. Не инцидентно лобито на Газпром съумява до този миг да задържи сключването на дълготраен контракт за полутечен природен газ, тъй като това ще остави съветския газ в ролята на трети чакащ на опашката.

Още един грях на Петков, персонално се зае и посредством и на неговите старания до месец потегля плана за интерконектора с Гърция, който отваря вратата на неруски други възможности за вход в целия район, в това число в Украйна.

Новият Пеевски - менторът на Има Такъв Народ Орлин Алексиев и остарелия Пеевски взаимодействат - цялата тази корупционна машина, заедно с Гешев /магистрати, служби, медии/ има потребност от доста милиарди с цел да бъде хранена. А те свършиха. Правителството им пречи.

Решението е да се работи бързо и жестоко и да се смъкна държавното управление на Петков. Идеята за държавно управление на малцинството е парадокс. Гроздан желал да усвои милиарди, ами Бойко и Делян, да не би да желаят единствено сладолед?

Рашков щял да стана началник на КПКОНПИ - няма по какъв начин да стане - кой да гласоподава - Има Такъв Народ няма да гласоподават, Движение за права и свободи, ГЕРБ и Възраждане - хептен. Откъде гласове. Правителството ще бъде блокирано и единствено ще вдигне белия байрак. То това е и задачата. През лятото избори не могат да се състоят. Значи ранна есен и служебно държавно управление на Радев.

Служебното държавно управление на пРезидента загрява на тъч линията.

Има Такъв Народ си свърши работата - Слави прибра десетки милиони. Помогна да се овладее силата на митинга и да се насочи в глуха улица. Сега към този момент може и да не попадне в Парламента. Има десетина души, които някак ще трудоустрои. Другите не го вълнуват. Тези другите могат да му объркат сметката.



Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР