Бившият ни футболен национал - Димитър Бербатов, отново критикува БФС

...
Бившият ни футболен национал - Димитър Бербатов, отново критикува БФС
Коментари Харесай

Бербатов с нова критика към БФС

Бившият ни футболен национал - Димитър Бербатов, още веднъж подлага на критика БФС и ръководството на родния футбол. Ето какво написа той в своя блог:

"И изтъквам стенограмата на БФС от октомври 2019 година:

Венци Стефанов: "Ако ме питате, направете по този начин, колкото по-дълго да няма конгрес. "

Йордан Лечков: "Аз съм на същото мнение. "

Всичко друго - връщане на оставка след 550 дни, неотлагане на мач от Първа лига, в случай че има задоволително заболели хора и по наредбите би трябвало да се отсрочи, както се направи с различен сходен мач, служебни загуби, връщане на същия мач да се изиграе, заличаване на служебния резултат, опити да се трансформира шампионата в придвижване, с цел да няма изпадащи... и още, и още - единствено потвърждава и удостоверява по какъв начин се управлява българският футбол.

Грешно, некадърно, подвластно, безредно! Но това нагоре потвърждава за следващ път моралното проваляне на част от тези хора! Какво по-голямо доказателство от това?! Да отсрочват и отсрочват колкото може повече! Затова приканвам публицистите по-скоро да извадят още от диалозите, записани на тези стенограми, с цел да се убеди всеки, който се интересува от футбол, за какви хора става въпрос!

"Направете по този начин, колкото по-дълго да няма конгрес! "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР