Бившият ни футболен национал Благoй Георгиев, който има четири деца

...
Бившият ни футболен национал Благoй Георгиев, който има четири деца
Коментари Харесай

Диджей Теди Джорджо: Благо Джизъса се влюбва по 3 пъти на ден!

Бившият ни футболен национал Благoй Георгиев, който има четири деца от три дами, а преди месеци се разведе с следващата си обич - Полина, в никакъв случай няма да спре с похожденията. Това съобщи аверът му, известния диджей Теди Джорджо.

" Правих последната женитба на Благо Георгиев, правил съм също и на Софка, Десислава, Емануела, на кой ли не. С Благо Георгиев сме доста близки. Познаваме се откогато съм пристигнал в София, от юношеските му години. Знаеш ли той какъв човек е? Като види някоя и се влюбва. Викам му " Благо, не може по този начин, деца имаш ". А той ми признава: " Не мога, Джорджо, аз съм доста неверен човек! ". Има си негово виждане, усеща, подобен е просто ", разяснява Теди Джорджо в подкаста на " Блиц ".

" С дъщерята на Ванко 1 ни бяха на посетители в Дряново, с дечицата на Благо. Той постоянно като пристигна се затваря за по един час самичък в Дряновския манастир ", описа още ръководителят на Общинския съвет в Дряново. 

" За разлика от Благо, аз нямам толкоз бракове, опазил ме Господ. Намерил съм си половинката. В бракове и деца той е лидер в републикански мащаб ", сподели още Теди Джорджо.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР