Бившият ни боксьор Серафим Тодоров - Сарафа наруши мълчанието си

...
Бившият ни боксьор Серафим Тодоров - Сарафа наруши мълчанието си
Коментари Харесай

Сарафа: Защо Флойд не се бие с мен, а с ММА боец?

Бившият ни боксьор Серафим Тодоров - Сарафа наруши мълчанието си в навечерието на мача на века сред Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър в неделя заран в Лас Вегас.

Сарафа има вечно място в историята на бокса като последният бовек, помеждавал Мейуедър на кръга през 1996 година на олимпиадата в Аталанта. След това Мейуедър става експерт и записва серия от 49 мача без загуба. Всичко това обаче не впечатлява изключително Сарафа.

" Защо не се играе с мен? Аз съм боксьор, а потегля да се бие с ММА войник. Всичко е поради пари. Макгрегър няма никакъв късмет. Флойд ще си поиграе с него и ще лапне 200 милиона $. Срамна работа, това са цялостни нелепости.

Флойд си е взел поуката от моя мач. За него това не е загуба, а извод, с цел да не записва повече загуби. Вече не бленувам за мач с него. Преди две години едни хора надуваха такива балони.

Аз съм наивно и благородно момче и имам вяра на всички, само че това не идваше от мен ", споделя пред " България Днес " Сарафа, който сега живее с семейството си в Мюнхен и се усеща блажен още от утробата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР