Бившият NFL wide receiver Хенри Ръгс III осъден на 3-10 години в случай на фатален DUI

...
Бившият широк приемник на Лас Вегас Рейдърс Хенри Ръгс III
Коментари Харесай

Бившият широк приемник на Лас Вегас Рейдърс Хенри Ръгс III беше осъден в сряда на от три до 10 години затвор, след като се призна за виновен по обвинения, произтичащи от фатална катастрофа на DUI през ноември 2021 г., която уби 23-годишна жена и нейното куче.

Окръжният съдия от окръг Кларк Дженифър Шварц осъди Ръгс на минимум 36 месеца и максимум 120 месеца, след като Ръгс се призна за виновен по едно обвинение за шофиране в неравностойно състояние, довело до смърт, и едно обвинение за непредумишлено убийство с автомобил. Ruggs отговаря на условията за условно освобождаване след три години.

Wide receiver Henry Ruggs III №11 от Las Vegas Raiders напуска терена след загубата на отбора с 20-9 от Chicago Bears на Allegiant Stadium на 10 октомври 2021 г. в Лас Вегас, Невада. Wide receiver Henry Ruggs III #11 от Las Vegas Raiders напуска терена след загубата на отбора с 20-9 от Chicago Bears на Allegiant Stadium на 10 октомври 2021 г. в Лас Вегас, Невада. Итън Милър/Гети изображения

„През последните 21 месеца търсих в себе си, за да намеря отговорите, за да обясня егоистичното си поведение в този ден. Нямам извинение и се моля, че поемането на отговорност и признаването ми за виновен може да ми позволи да започна лечебен процес и да позволя на всички участници също да се излекуват“, каза Ръгс на съдията. „Действията ми не са истинско отражение на мен. Ангажирам се да създам по-голяма осведоменост и да образовам другите за опасностите, които могат да дойдат шофирането с превишена скорост и шофирането в увреждания.“

Ръгс се е движил с повече от 150 мили в час – нивото му на алкохол повече от два пъти над допустимото – преди колата му да блъсне отзад друга кола, убивайки шофьора Тина Тинтор, казаха прокурорите.

„Той наистина приема очакваното си лишаване от свобода напълно ваша чест. Искрено предричам, че когато Хенри напусне затвора, той ще направи всичко по силите си, за да научи младите хора никога да не пият, да карат с превишена скорост и да шофират“, добави адвокатът на Ръгс.

В подготвено изявление родителите на Тинтор казаха: „Молим се всички да премахнем важността да се грижим един за друг, като помним, че всеки, когото срещнете, е любим човек на друг човек. И ние се молим всички да можем да вървим напред в грижата един за друг с внимание, състрадание и любов.”

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР