Бившият немски национал Бастиан Швайнщайгер получи уникално предложение за бъдещ

...
Бившият немски национал Бастиан Швайнщайгер получи уникално предложение за бъдещ
Коментари Харесай

Уникална оферта за Швайни от немски аматьори

Бившият немски национал Бастиан Швайнщайгер получи неповторимо предложение за предстоящ ангажимент в професионалния футбол. Швайнщайгер сега обмисля бъдещето си откакто завърши дебютния си сезон в американската лига.

Източникът на колоритното предложение е аматьорския немски клуб Буна Хале.

Бастиан Швайнщайгер получи оферта за имот земя, селекция от бири и още много любопитни облаги, в случай че поспише с клуба.

От името на Буна Хале представителят на клуба изпрати предлагането посредством обществената мрежа Фейсбук.

Сред останалите екстри, с които Буна Хале желае да изкуши Швайни са детегледачка за бъдещото дете на Бастиан и брачната половинка му Ана Иванович, както и участие в локалния тенис клуб за сръбкинята, която е някогашна тенисистка.

„ Не сме в Шампионската лига към момента. Пътят е тежък, само че да притеглим теб за наша огромна бъдеща звезда не е невероятно. Няколко от нашите състезатели са огромни твои почитатели и биха се радвали да играят с теб. Да не забравяме и обществения аспект. След подготовка ще може да заредиш батериите с 20 разнообразни типа бира. Може би даже ще кръстим стадиона си на теб”, написа още в офертата към Швайнщайгер.

Преди дни генералния управител на Чикаго Файър Нелсон Родригес разяснява, че клубът е покрай това да си обезпечи възобновяване на договора на немския футболист, само че дали биха могли да конкурират предлагането на Буна Хале...

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР