Бившият национален селекционер Красимир Балъков похвали пред хърватските медии новото

...
Бившият национален селекционер Красимир Балъков похвали пред хърватските медии новото
Коментари Харесай

Балъков: Кристиан Димитров е най-добрият защитник в България

Бившият народен селекционер Красимир Балъков похвали пред хърватските медии новото попълнение на Хайдук (Сплит) Кристиан Димитров. Централният бранител мина в отбора, който преди време бе воден точно от българската легенда.

„ Кристиан Димитров трябваше да направи идващия ход в кариерата си. В България доближи максимума с представянето си за Ботев Пловдив. Направи дебюта си против Чехия, загубихме с 1:2 в Прага. Но Димитров направи добър мач. Имаше една неточност, само че всичко останало беше на равнище. Оправда доверието ни, тъй като в последна сметка е млад футболист “, добави още той.

„ Според мен Кристиан е най-хубавият бранител в България, макар че ще навърши 23 години този месец. Все още не сме разговаряли, само че ще му се обадя, с цел да го поддържа. Знам качествата му и къде отива. Той ще има огромна поддръжка зад тила си с умел треньор и тим, който се бори за купата. Ще отнеме известно време, с цел да се приспособява към по-големите условия, само че не се колебая в Димитров “, сподели някогашният народен селекционер на България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР