Бившият национал Здравко Лазаров-Електричката иска финал ЦСКА - Левски за

...
Бившият национал Здравко Лазаров-Електричката иска финал ЦСКА - Левски за
Коментари Харесай

Електричката: Надявам се на финал за Купата Левски - ЦСКА

Бившият национал Здравко Лазаров-Електричката желае край ЦСКА - Левски за Купата на България. Той е играл и за двата тима, а почитателите го помнят и със сърцатите мачове за Славия. Според него обаче на " алените ", които явно са в рецесия, предстоят доста сложни срещи с отбора от " Овча купел ".

" Славия е в малко по-добра форма от ЦСКА, който против Локо Пловдив не сподели нищо. Затова мисля, че " белите " ще победят на следващия ден. Това, че полуфиналите са в две срещи, е плюс за " алените ", тъй като при неверна стъпка в първата среща имат късмет да я поправят в реванша. Но положението на ЦСКА е под всякаква рецензия. Ако не вземат ограничения, Славия може да ги в профил ", сподели пред " Мач Телеграф " Електричката и проучва рецесията на " Армията ", където той има два интервала с общо 26 мача и 2 гола през сезони 1995/96 и 2008/09.

" Нормално е да съм сюрпризиран от играта на ЦСКА, те нямаха голово състояние против Локо Пд. Стойчо би трябвало да промени нещо, тъй като това не е ЦСКА. През есента със същия състав играха надалеч по-добре с по-положителни резултати.

Не е същият ЦСКА в този момент - дали щаб, дали управление, би трябвало да се отстранят тези промени. И аз съм минавал през сходен спад през 2009-а, една победа е нужна и да седнат да си поговорят. Нямам пояснение, тъй като те имат мощен състав.

Може някои от чужденците, в случай че им изтичат договорите, в действителност да не се хвърлят и да се пазят за новия си отбор ", допусна Лазаров и добави: " Зимата при 2 точки разлика от Лудогорец и аз имах предусещане, че ЦСКА най-накрая може да стане първенец, имаха и два месеца време за подготовка, само че в Разград са друга класа и имат и пари - взеха нов треньор, 3-4 мощни нови попълнения и нещата незабавно се трансформираха към по-добро.

Не виждам в близко бъдеще кой може да ги смъкна от върха. За ЦСКА имаше някакъв късмет тази година, само че всичко се изпари още в първите два кръга. Не може да не можеш да биеш Локо София, а след това и 2-3 хикса натрупаха ".

Въпреки че дава преимущество на Славия за на следващия ден, Електричката желае да гледа Вечно дерби в конфликта за купата.

" Лично аз се надявам финалът да е Левски - ЦСКА, с цел да се изпълни стадионът и да стане празник. При Мъри " сините " са във напредък и имат огромни шансове с Лудогорец ", приключи Лазаров.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР