Бившият национал Владислав Стоянов очаква победа за Лудогорец в дербито

...
Бившият национал Владислав Стоянов очаква победа за Лудогорец в дербито
Коментари Харесай

Владислав Стоянов: Лудогорец ще победи ЦСКА с 1:0 или 2:0, силен съм в прогнозите

Бившият национал Владислав Стоянов чака победа за Лудогорец в дербито с ЦСКА, въпреки и сложна. Според него няма да има доста голове в мача.

" Не съм индивидът, който да каже каква е повода, само че е реалност, че Лудогорец не се показа на равнище в евротурнирите. Доста травми се появиха през сезона, настрана промяна на треньори... Нещата са много сложни. Надявам се тимът да преодолее тази мини-криза.

С оглед на класирането мачът с ЦСКА ще бъде със сериозен залог. И двата тима са в групите на евротурнирите. Надявам се, че семейството ще ни даде преимущество. Напълно обикновено е да се усещаме по-добре вкъщи. В последно време не съм мощен по прогнозите, само че считам, че няма да има доста голове. Надявам се, че Лудогорец ще победи. Залагам на 1:0 или 2:0 в наша изгода.

Не виждам причина да не спечелим шампионската купа и през този сезон. Просто би трябвало време футболистите да се стиковат и създадат много мощен тим. Дано завоюват, с цел да има повече успокоение към треньора и отбора ", съобщи пред Българска национална телевизия Стоянов, който е основен скаут в Академията на Лудогорец.
 Пинас: Обясних на Пардю, че предпочитам Лудогорец вместо ЦСКА
Пинас: Обясних на Пардю, че предпочитам Лудогорец вместо ЦСКА

Бранителят избра " орлите "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР