Бившият национал Владимир Гаджев вече прави ежедневни процедури по възстановяването

...
Бившият национал Владимир Гаджев вече прави ежедневни процедури по възстановяването
Коментари Харесай

Влади Гаджев започна рехабилитация

Бившият национал Владимир Гаджев към този момент прави ежедневни процедури по възобновяване си. Той скъса ахилес на левия крайник по време на мача с ЦСКА-София на стадион " Българска войска " в средата на април, което наложи интервенция, а след нея два месеца се придвижваше с патерици и кракът му бе обездвижен с шина. Шината към този момент е свалена и имащият 210 мача и 27 гола за Левски полузащитник всекидневно върви на рехабилитация.

31-годишният футболист е свободен сътрудник, откакто контрактът му с Берое изтече в края на юни. Халфът ще навърши 32 години след по-малко от месец, като се надява до три месеца да се върне на терена с екип на първокласен тим. През зимата няколко тима от Първа и Втора лига имаха интерес към Гаджев, който мечтаеше още веднъж да играе в обичания му Левски, само че предното управление в клуба не го искаше в състава си и той подписа с Берое.

Гаджев има 29 мача и един гол с националната фланелка на България, като беше корав титуляр в отбора под управлението на Любослав Пенев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР