Бившият национал на Нидерландия Робин ван Перси разказа още една

...
Бившият национал на Нидерландия Робин ван Перси разказа още една
Коментари Харесай

Как Ван Гаал зашлеви Ван Перси по време на мач от Мондиал 2014

Бившият национал на Нидерландия Робин ван Перси описа още една забавна история с Луис ван Гаал. Става дума за Мондиал 2014 година, на който “лалетата”, водени от опитния селекционер, останаха на крачка от финала. По време на четвъртфинала против Коста Рика Ван Перси ядоса Ван Гаал, откакто отхвърли да излезе от игра. В началото на първото продължение тогавашният състезател на Манчестър Юнайтед получи разбиране, само че се възпротиви на треньора си и не напусна терена, потвърждавайки, че желае да бие дузпа, в случай че се стигне до тях. Tака Ван Перси остана в игра, само че очевидно имаше проблеми. В последна сметка резултатът се резервира 0:0 и се стигна до осъществяване на наказателни удари.

“Когато след края на 120-те минути се събрахме край тъчлинята, Ван Гаал се приближи до мен и изненадващо ме удари мощно с плесница зад врата - споделя Ван Перси за книгата “LVG – The Manager and the Total Person”. - Бам! Зашлеви ме с всичка мощ и ядосано ми сподели “Никога повече недей да ми правиш това”. Гледах го слисан. “Оправяй се в този момент и гледай да вкараш дузпата”, добави Луис.”

Ван Перси беше прецизен от бялата точка и Нидерландия завоюва с 4:3, само че след това отборът отпадна на полуфиналите.
 Ван Перси описа за бруталния метод, по който го е изгонил Ван Гаал
Веднага след Мондиала двамата продължиха взаимната си работа на “Олд Трафорд”. Сезон по-късно обаче мениджърът изгони нападателя от клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР