Бившият национал на Англия - Джеймс Милнър, ще се състезава

...
Бившият национал на Англия - Джеймс Милнър, ще се състезава
Коментари Харесай

Джеймс Милнър подписа нов договор с Ливърпул

Бившият национал на Англия - Джеймс Милнър, ще се състезава за клубния си Ливръпул и през идната футболна акция, откакто подписа договор за една година с " мърсисайдци ".

От " Анфийлд " побързаха да се спогодят за нов контракт с 36-годишния полузащитник, защото предходният му изтичаше в края на месеца и Милнър можеше да напусне като свободен сътрудник.

Откакто дойде в Ливърпул като свободен сътрудник през 2015 година, Милнър оказа помощ на тима на Юрген Клоп да завоюва Висшата лига, Шампионската лига, Световното клубно състезание, Суперкупата на УЕФА и през предишния сезон Купата на Англия и Купата на Футболната лига.

Решението на полузащитника да удължи престоя на " Анфийлд " е било повлияно от вярата му в капацитета на " алените " да се състезават още веднъж за огромни оценки и през идващия сезон.

" Много съм удовлетворен, че оставам за още един сезон. Никога не съм приемал да играя за този клуб за даденост и в никакъв случай няма да го направя. Основно възприятие за мен, и витално значимо в процеса, беше вярата, че към момента мога да допринеса за тима. Мениджърът бе огромен фактор за удължаването на контракта ми ", съобщи футболистът пред клубния уебсайт на " мърсисайдци ".

" В последна сметка това беше решение, което взех, с поддръжката на фамилията ми, въз основа на качеството на хората в клуба - съотборници ми, дружно мениджъра и треньорите. Плюс брилянтния личен състав на подготвителната площадка и всички хора, които вършат екипа подобен, какъвто е ", сподели Милнър.

" Докато към момента мога да играя своята роля в тима, няма елементарно да се отървете от мен ", безапелационен е той.

" Миналият сезон беше необикновен, макар че нямаше завършека, на който се надявахме. Но мисля, че това единствено ще ни направи още по-гладни за повече триумф, почтено казано. Почувствах това след парада и това също изигра роля при вземането на решения. Това е неповторим клуб ", приключи Джеймс Милнър.

С екипа на Ливърпул, Милнър е изиграл 289 срещи, като е отбелязал 26 попадения.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР