Бившият национал Иван Стоянов бе изхвърлен от футбола за една

...
Бившият национал Иван Стоянов бе изхвърлен от футбола за една
Коментари Харесай

Изхвърлиха бивш национал на България от футбола за една година

Бившият национал Иван Стоянов бе изхвърлен от футбола за една година, считано от 06.06.2022 година.

Нападателят на Загорец Нова Загора се забърка в скандал по време на друбоя от Трета лига против Несебър, когато в края на първото полувреме избута съдията Денислав Сталев, който е наследник на елитния рефер Йордан Сталев.

Племенникът на Йордан Лечков е играл за ЦСКА и Лудогорец, като с " орлите " е първенец и голмайстор на елита през сезон 2011/12.

Наказание от една година отнесе и вратарят на Загорец Евгени Караманов, който също взе ефективно присъединяване в мелето, а Георги Георгиев е осъден за два мача. Клубът пък получи глоба в размер на 250 лв..

Ето и решенията на Дисциплинарната комисия:

" На съображение член 25 от Дисциплинарния устав се постанова наказване ССП за една(1) година на господин Иван Стоянов Иванов и господин Евгени Руменов Караманов от ФК Загорец (Нова Загора) считано от 06.06.2022 година. На съображение член 22(2) б.К к.4 от Дисциплинарния устав се постанова наказване ССП за две(2) срещи на господин Георги Йорданов Георгиев от ФК Загорец (Нова Загора). На съображение член 37(1) 22.2 от Дисциплинарния устав се постанова имуществена глоба в размер 250( двеста и петдесет) лв. на ФК Загорец град Нова Загора ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР