Бившият национал Гошо Гинчев връчи купата и златните медали на

...
Бившият национал Гошо Гинчев връчи купата и златните медали на
Коментари Харесай

Гошо Гинчев връчи купи и медали на талантливи малчугани

Бившият национал Гошо Гинчев връчи купата и златните медали на първенците на 18-ия шампионат на детските градини, проведен от ДФК „ Лъвчетата 1997 “. На финала в Зимен замък на спорта ДГ №51 „ Щурче “ с треньор Иван Гогов победи с 5-3 ДГ №50 „ Зайчето Куики “ с треньор Алексей Степанов.

„ Най-напред желая да поздравя всички деца от името на Министерството на спорта. Пожелавам ви да надминете Стоичков, Бербатов и Георги Аспарухов-Гунди. Спортувайте, мечтайте, дерзайте и слушайте повече наставленията на треньорите и по-малко на родителите. Благодаря особено на президента на „ Лъвчетата “ Венцислав Гаврилов за невероятната опция, която дава на вас децата да играят футбол в този шампионат “, съобщи Гинчев, който е консултант на Министър на спорта и член на Борда на шефовете на Академика 2011.

Шампионът за 2019 година бе излъчен в конкуренцията на 62 тима от 4-ите групи на детските градини. Подгласниците бяха наградени от госпожа Виолета Тодорова, общински консултант. Тя подари на всички тимове български флагове и книжки за историята на София и родината. Турнирът е по план „ Футболни гении “, който е част от акцията „ София – европейска столица на спорта “, и се организира по Програмата за развиване на физическото образование и спорта в Столична община.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР